ALLA HJÄRTANS DAG

Love is in the air och på tal om hjärtan vill jag lyfta fram tre sorters hjärtan som är särskilt viktiga för mig...


Det första är förstås min fru Linda som alltid är i mina tankar alla dagar, inte bara denna. Tack för att du finns, för vad vi skapat tillsammans och för att du inte bara står ut med mig utan till och med gillar mig med allt vad det innebär. Ti amo per sempre, il mio cuore! ♥

10 år sedan, inget har ändrats.

10 år sedan, inget har ändrats.


Det andra är min poster, Cor et Caleo, gjord till Bollnäs GIF och Flames ära. Den finns att köpa här så passa på att visa Giffarna ditt stöd med hjärta (Cor) och glöd (Caleo)!

Postern finns i A3-format.

Postern finns i A3-format.

Sist men absolut inte minst vill jag lyfta fram de små hjärtan som finns runt i kring oss, barnens hjärtan! Den 24:e februari anordnar jag igen den livsviktiga kursen HLR på BARN i centrala Bollnäs. Det finns ännu platser kvar och sista anmälningsdag är nu på söndag den 18 februari, så in och boka din plats här eller här (betalning sker på plats den 24:e). Ta chansen att lära dig rädda ett barns liv!

Lär dig rädda ett barns liv!

Lär dig rädda ett barns liv!


Ta hand om er!

Erik Beijer