Anno 2018!

GOTT NYTT ÅR och GOD FORTSÄTTNING!

I år kommer bli ett spännande år och jag är laddad! Eller så laddad man kan vara i -20 grader under årets mörkaste period men i alla fall... Jag hoppas på lite kontinuitet i arbetslivet nu när båda barnen är på förskola så jag kan ha regelbundna tider, både för patienter och andra projekt.


Vi börjar med att köra våra HLR på BARN-kurser igen, första med start den 24 februari. Ta chansen att lära dig rädda ett barns liv! Du kan läsa mer om kursen samt anmäla dig här eller här!


Höstens projekt var att färdigställa den nya designen på de populära triggerpunktsplanscherna. Jag måste säga att jag blev mycket nöjd med hur de blev till slut (och tack till Maths för din input dagarna innan tryck!). De går nu att handla i webshoppen!

trp_ny_design.jpg

I webshoppen hittar ni även andra produkter som kom till i smyg under slutet av förra året. Först ut var en engelsk version av anatomikortleken KORT om MUSKLER som döptes till POCKET MUSCLES

pocket_muscles_pile.jpeg

Utöver anatomiplanscher fick jag inspiration till att göra två supporterposters, en för Bollnäs Bandy och en för ÖSK Fotboll. Båda finns förstås att beställa i webshoppen, här för Cor et Caleo och här för Stolthet, Hjärta, Passion

mockup_triple_poster_BGIF_BA_ÖSK_v2.jpg

Vad ligger då fortfarande i pipelinen? Jo, mitt evighetsprojekt MUSKLER & TRIGGERPUNKTER såklart. Anatomiboken jag försökte få klar innan min dotters födsel eftersom jag visste att jag skulle vilja spendera så mycket tid med familjen som möjligt efter det (hon är nu 2 år gammal!). Min tanke är att sätta mig ner några heldagar och korrläsa vad jag har hittills, något jag uppskattar är ungefär 90% klart  i form av innehåll plus all redigering, korr, göra nya bilder, mera korr, ny idé, ännu mera korr samt lite korrläsning inann vi går i bokens slutfas som består av... just det, korrläsning!

IMG_1290.JPG

Alla som känner mig vet att jag brukar säga: "Jag kan inte fixa något som inte har en puls" men ändå så har jag gett mig in på att följa med min tid och göra en app av kortleken! Vi börjar med att utveckla den för Android och på svenska men självklart kommer den även att göras tillgänglig för iOS och på fler språk. Det känns superspännande att kunna göra en produkt som på så kort tid nå ut till så många människor världen över och förhoppningsvis hjälpa  dem lära sig ett och annat om anatomi :)

IMG_0675.JPG

Till sist kommer även min kvällsföreläsning SMÄRTA - No Brain, No Pain naturligtvis hållas även om det i dagsläget inte är satt ett datum för allmänheten. Däremot kommer personalen på Lilla k  i januari få höra om varför de ibland har ont i kroppen och vad de kan göra åt det, både på jobbet och på fritiden.

För ingen ska behöva ha ont i onödan!

Vi ses under 2018! :)

No brain, no pain.png